Als je op zoek bent naar blockbuster- recensies van online slots met een middeleeuws thema, zoek dan niet verder dan deze slot review van Avalon II. De aangrijpende verhaallijn, fantastische geluidseffecten en het aantrekkelijke bonusbedrag kunnen ervoor zorgen dat elke speler dit spel in herhaalmodus zet.

Als je uitkijkt naar deze game en meer informatie wilt, dan is hier een volledige, onpartijdige recensie van Avalon II. We hebben ook een paar operators aanbevolen waar je het spel kunt gaan spelen.

Avalon 2-thema

Het vervolg op het gokspel Avalon, Avalon II, belooft (en levert) een betere, strakkere en avontuurlijkere spelervaring. Officieel bekend als Avalon II: The Quest for The Grail Slot, deze video slot game is hoog op 3D graphics en animatie werk.

Voor het geval je bekend bent: Avalon II is sterk beïnvloed door de verhaallijn van King Arthur en Knights of the Round Table. In dit spel herstelt de koning van de strijd in de legende.

Net als de meeste Microgaming- aanbiedingen, zal deze game je zeker tot het einde op het puntje van je stoel houden. Gezien de bonusfuncties in zijn arsenaal, zal het zeker de geschiedenis ingaan als een van de beste gokspellen in de geschiedenis.

Avalon II is, net als zijn voorganger, een spel met een middeleeuws tijdperk. Ridders, fantasieën en veldslagen zijn er in overvloed. De verbeteringen hebben het getransformeerd tot een blockbuster videoslotspel, maar de basis en concepten blijven hetzelfde. De slot heeft een aangrijpende verhaallijn en je begint aan een zoektocht (Quest for the Grail Slot). Er is ook een basisspel, maar het heeft niet veel te bieden op het gebied van uitbetalingen.

Er zijn vijf rollen die 243 manieren bieden om het spel te winnen. Er zijn twee wilde symbolen, een scatter en een Grail Bonus Quest-spel.

Voordat je begint, moet je het aantal munten selecteren dat je wilt inzetten voor een draai. Deze variëren van $ 0,30 tot $ 7,50 per draai. Je kunt maximaal vijf munten per draai inzetten. Zodra je op "Spins" klikt, komen de rollen in beweging. Er is een autoplay-optie om de rollen een bepaald aantal keren automatisch te laten draaien.

Je begint te spelen in de achtervolging van het Graal Bonusspel, dat wordt uitgelegd in de volgende sectie

Avalon 2-functies

Avalon II is superieur aan zijn vorige deel. Er zijn veel spannende en onverwachte functies aan toegevoegd. Er zijn tal van rollende rollen, gratis spins en trailing wilds. Dit alles om u te helpen een aantal mooie uitbetalingen te behalen. Hier zijn enkele functies die we het leukst vonden in Avalon II:

Merlijn-functie

Merlijn kan op de rollen verschijnen en je willekeurig geld of vermenigvuldigers tot 20x toekennen, dankzij zijn bovennatuurlijke krachten. Hij kan in elk stadium van het spel verschijnen. De vermenigvuldiger vermenigvuldigt het totale winnende bedrag of het inzetbedrag.

Avalon II Wild-functie

Het logo van het spel (de Avalon II) is het Wild-symbool. Als je het op de rollen laat landen, worden alle andere symbolen vervangen (behalve de Scatter, de Lady of the Lake). Lady of the Lake is een Expanding Wild-symbool dat uit het meer komt en alleen op rol 3 verschijnt. Eenmaal geland, zal het de hele sectie beslaan en extra winsten opleveren.